Onze diensten

01

Project management

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van technische oplossingen op zowel (open source) software- als op netwerkgebied, zijn wij in staat om uw project daadkrachtig en efficiënt gestalte te geven. Wij kunnen op elk moment een project binnenstappen en deze middels een no-nonsense mentaliteit oppakken. Daarnaast geven wij ook graag 2nd opinions over lopende projecten/offertes.
02

Innovatie management

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan door ons in het zeer succesvol begeleiden van innovatie-trajecten. Dit gaat altijd gepaard met veel begeleiding en ontzorging op alle mogelijke facetten. Denkt u te innoveren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van fiscale regelingen (middels de WBSO bijvoorbeeld) en (inter)nationale subsidies. Wij kunnen uw gesprekspartner zijn in deze oerwoud van regelingen waarbij het advies altijd transparant maatwerk gericht is op uw business case.
03

Technology solutions

Met een netwerk van technische specialisten kunnen wij eventueel ook uw ICT gerelateerde vraagstukken oppakken. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van Open Source waarbij met big-data technieken, zoals Apache Hadoop en NoSQL, meerdere jaren werkervaring is opgebouwd. Elke ICT vraagstuk is weer anders, daarom bestaat ons netwerk van ICT specialisten uit meerdere disciplines waardoor uw project altijd als een maatwerk oplossing wordt ontwikkeld.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met u op

Soort vraag*