Bij Ai Solutions erkennen we het belang van innovatie als drijvende kracht achter de groei van bedrijven. Maar in plaats van ons louter te richten op standaard subsidieprogramma’s, verdiepen we ons in de unieke structuur en behoeften van elke organisatie waarmee we samenwerken. Deze benadering stelt ons in staat om een op maat gemaakte aanpak te hanteren, waarbij we gebruikmaken van stapelfinanciering. Hierdoor optimaliseren we de financieringsmogelijkheden die aansluiten bij de innovatieve ideeën en visie van onze klanten. Onze expertise ligt in het ondersteunen van ondernemers bij het navigeren door het complexe landschap van innovatiesubsidies en het identificeren van de best mogelijke routes voor hun unieke situatie. Hieronder volgt een overzicht van de voornaamste regelingen:

WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk)
De WBSO is een fiscale regeling bedoeld om bedrijven te stimuleren in hun onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten. Via deze regeling kunnen ondernemers een deel van hun R&D-kosten verlagen, waarmee innovatie en technologische vooruitgang wordt bevorderd. Lees meer..

Innovatiebox
De Innovatiebox beloont bedrijven die winst halen uit innovatieve activiteiten met een verlaagd vennootschapsbelastingtarief over deze winsten. Dit is een stimulans voor bedrijven die bijdragen aan technologische en innovatieve vooruitgang. Lees meer..

MIT Haalbaarheid
Deze regeling ondersteunt bedrijven bij het evalueren van de technische en economische risico’s van een innovatief idee. Het biedt financiële steun om te onderzoeken of een innovatief project haalbaar is. Lees meer..

MIT R&D Samenwerkingsprojecten
Dit programma is gericht op het stimuleren van samenwerkingsprojecten tussen mkb-ondernemers en kennisinstellingen. Het bevordert gezamenlijke R&D-activiteiten en innovatie binnen topsectoren. Lees meer..

Stimuleringsfonds
Het Stimuleringsfonds is opgezet om innovatieve projecten die inspelen op maatschappelijke uitdagingen te ondersteunen. Of het nu gaat om duurzaamheid, gezondheid, of culturele initiatieven, het fonds steunt visionaire ideeën. Lees meer..

Praktijkleren
Via de regeling Praktijkleren krijgen werkgevers een vergoeding voor het bieden van praktijk- of werkleerplaatsen. Dit stimuleert de ontwikkeling van vakmensen in specifieke sectoren en helpt de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt te overbruggen. Lees meer..

Naast de hierboven genoemde regelingen zijn er talloze andere subsidiemogelijkheden beschikbaar. Ongeacht de regeling, Ai Solutions staat klaar om u volledig te ontzorgen. Van het identificeren van de juiste subsidiekans tot het indienen en beheren van de aanvraag, wij nemen het proces voor u uit handen.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op

Soort vraag*