Over ons

Consultancy op strategisch niveau

Door de jaren heen, is Ai Solutions geëvolueerd naar een organisatie waarin we mogelijkheden verbinden met uw doelen. We zijn een op zowel strategisch als op technisch niveau georiënteerd team waarin we onze expertise volledig ten dienste stellen voor uw innovatie vraagstuk. Onze toegevoegde waarde is totale ontzorging.

U heeft een innovatief idee voor een nieuw product? Onze specialisten zoeken samen met u naar de mogelijkheden. Er zijn regionaal, nationaal en internationaal veel mogelijkheden om financiering te krijgen. Wij maken samen met u een gefaseerde aanpak waarin uw tijdsfasering wordt verbonden aan doelstellingen. Dit doen wij zowel op financieel alsmede op technisch niveau en vanuit een groot (internationaal) netwerk

U wordt waarschijnlijk als innovatieve ondernemer vaak de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) aangeboden, een loonkosten subsidie. En heel vaak is dat ook direct uw eindstation, ongeacht of u uw belangen extern laat behartigen.

Ai Solutions heeft de insteek dat niet de WBSO, regionale of internationale regelingen, subsidies én financieringen leidend moeten zijn, maar uw ideeën en wanneer u deze ideeën daadwerkelijk wilt omzetten in concrete projecten. Onze ervaring heeft de afgelopen jaren geleerd dat de ondernemer hier vaak begeleiding mist, en dat er bij bestaande intermediairs de rust ontbreekt om dit gestructureerd aan te pakken.

Ai Solutions heeft jarenlange ervaring in het succesvol omzetten van uw idee naar een succesvol project voor een groot aantal klanten die onze dienstverlening met een 9 beoordelen! Met onze succesvolle no-nonsense aanpak, wordt u volledig ontzorgd op alle in- en externe facetten. Naast subsidies is dit bijvoorbeeld ad-interim ervaring om uw bedrijfsfilosofie te leren kennen en op basis van deze gesprekken projectplannen op te stellen die u onafhankelijk inzicht bieden in waar u op dit moment werkelijk staat en u een tools-set verschaffen om uw richting te helpen oriënteren.

Onze klantenbestand bestaat uit (groot) MKB bedrijven, start-ups en alles ertussen.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op

Soort vraag*